fbpx

Kaipaatko rentoutumista tai rauhallisia hetkiä?

Tule mukaan viettämään rentoja hyvän mielen maalaushetkiä!

Nyt se on mahdollista! Olen nimittäin ajatellut järjestää maalaushetkiä netin välityksellä, jotta siihen on helppo osallistua ihan mistä päin tahansa.

Intuitiiviisessa maalauksessa et tarvitse aikaisempaa maalauskokemusta.

Nyt kysynkin, että lähdetkö mukaan?

Tarkoituksena on järjestää yhteensä neljä tilaisuutta, joissa jutellaan ja samalla maalaillaan ajatustenvirtaa taulupohjaan. Aikaisempaa maalauskokemusta et tarvitse, avoin mieli riittää. Sinun ei siis tarvitse osata maalata tai piirtää, tätä maalausta osaa jokainen tehdä!

Tilaisuudet toteutetaan netin välityksellä, eli voit maalailla kaikessa rauhassa kotona eikä välttämättä tarvitse edes näyttää teostasi kenellekään. Uskon kuitenkin, että työstäsi tulee niin hieno, että haluat sitä kyllä esitellä!

Tekeminen perustuu intuitiiviseen maalaamiseen, jossa ei ole oikeaa tai väärää. Siinä saat päästää luovuutesi valloilleen ja antaa ajatusten viedä. Saat myös leikkiä vapaasti väreillä ja muodoilla. Ja se jos mikä tuo hyvää fiilistä!

Intuitiivinen maalaus on tunnemaalausta ja se rentouttaa ja rauhoittaa mielen. Lisäksi lopussa voit olla ylpeä hienosta aikaansaannoksestasi!

Saat leikkiä vapaasti väreillä ja muodoilla. Ja se jos mikä tuo hyvää fiilistä!

Mitä tarvitset, kun tulet mukaan?

Tärkeintä on avoin mieli ja hyvä fiilis! Lisäksi tarvitset

maalauspohjan
akryylivärejä (muutkin käy)
pensseleitä tai muita maalausvälineitä
vesikipon tai sumutuspullon
pahvilautasia väripaletiksi

Ellei sinulla ole tarvikkeita valmiina, saat ensimmäisellä tapaamiskerralla tietoa tarvittavista välineistä. Tarvikkeita saa hyvinkin edullisesti ja tällaiset käyvät mainiosti alkuun.

Maalaushetkeä varten tarvitaan muutamia tarvikkeita.

Ilmoittaudu mukaan!

Aloitamme maalaushetket keskiviikkona 3.5. klo 18.00.

Neljän maalauskerran hinta on normaalisti 89 euroa. Pääset kuitenkin nyt tutustumaan ja suunnittelemaan tätä puoleen hintaan, eli hinta on vain 44,50 euroa.

Olisi todella mahtavaa päästä maalailemaan kanssasi!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla suoraan tästä tarja@kaikkeakaunista.fi tai allaolevan linkin kautta.

Hyvän mielen maalaushetki

Scroll to Top