fbpx
Taulu nimeltään Enkelin silmin,

Hyvän mielen enkeleitä

Olen aina halunnut tehdä kaikkea kaunista. Tätä olen toteuttanut käsitöitä tekemällä, piirtämällä, valokuvaamalla jne. Piirtäminen ja maalaaminen ovat kulkeneet mukanani oikeastaan aina. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Erityisesti enkelit kuvastavat minulle tätä kauneutta ja siksi tauluissani on useimmiten juuri enkeleitä.

Miksi juuri enkeleitä?

Ensimmäisen enkelitauluni maalasin vuonna 2007 äidilleni ja vein sen hänelle joululahjaksi sairaalaan. Taulu oli hänelle kovin tärkeä ja hän selvästi sai siitä voimaa ja energiaa. Taululla oli aivan erityinen merkitys tietyssä hetkessä, josta hän sillä kertaa selviytyi. Hän kertoi nähneensä juuri tuon taulun ja saaneensa sitä kautta viestin, että vielä ei ole hänen aikansa lähteä. Paljon myöhemmin hän kuitenkin lähti enkelten matkaan. Taulu on nimeltään Toivon tähti ja käytin mallina joulukorttia. Siitä asti enkelit ovat kulkeneet tauluissani.

Taulu nimeltään Toivon tähti

Toivon tähti -taulu on syntynyt vuonna 2007 ja mallina on toiminut jouluinen postikortti.

Hyvän mielen enkeleitä

Nykyiset maalaukseni ovat hempeän sävyisiä ja vähän utuisiakin. Toki enkeleiden lisäksi muitakin aiheita löytyy, esimerkiksi maisemia ja hentoja hahtuvia. Enkelit ovat kuitenkin mieluisin aihe. Värit ovat yleensä pinkin, lilan ja vaalean sinisen sävyjä. Inspiraatiota tauluihini saan monella tavalla, yksi vahva innoittaja on luonto ja positiiviset ajatukset.

Hyvää mieltä voi saada monella tavalla. Itse haluan välittää sitä taulujeni kautta.

Monilla meistä on paljon omia enkelitarinoita ja -kokemuksia. Tulen ehkä kyselemään niitä myöhemmin ja toivon, että voisin jakaa näitä tarinoita tulevissa blogiteksteissäni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *