fbpx
Sydänkynttilät ja kahvikupit

Kaikkea kaunista sinun iloksesi

Olen aina halunnut tehdä kaikkea kaunista. Olen maalannut posliinilautasia ja -koristeita, neulonut ja virkannut monenlaista, ommellut vaatteita itselleni ja lapsilleni sekä piirtänyt lähinnä omaksi ilokseni. Kunnes päätin toteuttaa haaveeni taulun maalauksesta. Vuonna 2006 olin mukana kuvataidekoulussa, jossa tein ensimmäiset tauluni. Ensimmäinen enkelitauluni syntyi 2007. Mallina käytin jouluista postikorttia ja kuvassa on pieni enkeli, kynttilä ja kirkkaana loistava tähti.

Taulu nimeltään Toivon tähti

Taulu sai nimekseen Toivon tähti ja annoin sen joululahjaksi äidilleni, joka oli sairaalassa vakavasti sairaana. Huomasin, että taululla oli hänelle iso merkitys ja taulun enkeli toi selvästi hänelle hyvää mieltä ja energiaa. Taululla oli iso merkitys tietyssä hetkessä, josta hän sillä kertaa selviytyi. Myöhemmin hän kuitenkin lähti enkelten matkaan.

Seinällä Enkelin silmin -niminen taulu

Enkelitauluja ja muitakin

Muutamia vuosi kului ja aloin uudelleen maalata tauluja. Syntyi paljon lisää enkeleitä ja niitä maalaan mieluiten vieläkin. Muitakin aiheita on, kuten sulkia, hahtuvia ja maisemia. Myös hevonen järvimaisemassa ja tolppaan sidottu intiaani löytyvät. Taulujen kuvista olen teettänyt kortteja, julisteita ja koruja.

Olen innostunut myös muotokuvapiirtämisestä. Teen kuvia lyijykynällä ja voit tutustua niihin tästä.

Olen miettinyt, että “kaikkea kaunista” voisi sanaparina olla paljon enemmänkin ja pohtinut mitä muuta se voisi pitää sisällään. Koti ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni – olen sisustussuunnittelua joskus opiskellutkin – ja siksi luonnollista on tarjota kotiin liittyvää kaunista.

Patalaput ja patakintaat

Kaunista kotiin

Haluan tarjota laadukasta, kivan hintaista ja ennen kaikkea kivan näköistä juttua kotiin. Olen sellaisia etsinyt ja etsin edelleenkin. Nyt olen muutamia tuotteita hankkinut ja ne ovat mielestäni oikein kivoja. Ensimmäiset kotituotteeni ovat nyt verkkokaupassani ja sieltä löytyy patalappu, patakinnas, keittiöpyyhe, kaitaliina, laudeliina ja saunatuoksu. Tuotteet on Suomessa suunniteltuja Home like Heaven -tuotteita.

Jatkossa tulee varmasti muutakin, kunhan löydän sellaisia, jotka sopivat hyvän fiiliksen tuotteideni joukkoon.

Scroll to Top