fbpx
Enkelikortti Haavoittuvaisuus

Muista elää hetkessä

Hyvän mielen enkelit tuovat mielenrauhaa ja hyvää fiilistä. Ja näitähän tarvitaan aina. Enkelit muistuttavat meitä myös hetkessä elämisestä ja kiireen unohtamisesta. Aina on hyvä pysähtyä ainakin hetkeksi kuuntelemaan sydäntään, koska se rauhoittaa mielen ja sitten on taas helpompi jatkaa eteenpäin. Joskus kannattaa eristää itsensä hetkeksi muusta maailmasta ja vähentää hälyä omasta ympäristöstään. Silloin omaa sisäistä ääntään on helpompi kuunnella. Koko maailmaa kun ei voi muuttaa eikä parantaa. Omaa maailmaa kuitenkin voi.

Henkinen kasvu kiinnostaa

Henkinen kasvu kiinnostaa tänä päivänä yhä useampia. Se auttaa parhaimmillaan voimaan paremmin ja kuuntelemaan itseään. Rajojen veto voi kuitenkin joskus olla vaikeaa. Ainakin itselleni on todella vaikeaa sanoa ”ei” ja sitä on pitänyt opetella. Vähän olen päässyt eteenpäin, mutta vielä on opeteltavaa. Tämäkin on osa henkistä kasvua.

Henkinen kasvu saattaa rohkaista myös näyttämään oikeat aidot tunteet. Nehän kertovat minkälainen kukin oikeasti on. Helppoa se ei ole. Sinä kuitenkin ansaitset tulla nähdyksi ja arvostetuksi omana itsenäsi, sellaisena kuin olet.

Enkelikorttipakan kortti Haavoittuvaisuus

Mystisiä enkeleitä

Olen pohtinut blogissani sitä miksi tauluissani enkelit ovat yleensä takaa tai sivultapäin kuvattuja. Päädyin pohdinnassani siihen, että tämä johtuu enkeleihin liittyvästä mystiikasta. Minulle enkelit ovat hieman mystisiä. Tai ovat ainakin olleet aiemmin, nyt vähän tuo mystisyys on hälvennyt.

Päätin maalata seuraavan tauluni niin, että kasvot ovat näkyvissä. Vähän kerrallaan kasvot hahmottuivat taulupohjaan. Lopputulos yllätti vähän itsenikin. Tämän jälkeen tein toisenkin taulun, jossa kasvot näkyvät. Tässä kuva ensimmäisestä kasvollisesta enkelitaulusta, nimeltään Kasvotusten.

Kasvotusten, akryyli 38×46 cm