Mikä saa sinut hyvälle mielelle?


Hyvää oloa voi saada monella tavalla. Tärkeintä on löytää juuri sinulle itsellesi sopivat keinot pitää yllä hyvää fiilistä.

Löydä uusia keinoja piristämään päivääsi!

Hyvä olo lähtee aina itsestä. Pidä siis hyvää huolta itsestäsi, silloin voit tuottaa sitä myös muille. Uskon, että jokainen päivä ansaitsee ripauksen kauneutta ja taikaa.
Koko maailmaa kun et voi muuttaa etkä parantaa. Omaa maailmaasi kuitenkin voit.

Lilasävyinen neitotaulu seinällä | Kaikkea Kaunista

Oman näköinen koti koostuu monista asioista

Koti on meille yksi elämän tärkeimmistä paikoista. Koti on enemmän kuin vain seinät ja katto – se on paikka, jossa voit levätä ja rentoutua ja olla juuri oma itsesi. Mielestäni jokaisella pitäisi olla hyvä ja turvallinen olo omassa kodissaan.

Oman näköinen koti koostuu monista asioista ja pienilläkin yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Siksi olenkin halunnut maalata esimerkiksi herkkätunnelmaisia enkeleitä tauluiksi. Ne muistuttavat sinua hetkessä elämisestä ja kiireen unohtamisesta.

Olipa kyseessä lahja läheiselle tai kaunis lisäys omaan kotiisi, sisustustaulut kutsuvat sinut pysähtymään hetkeksi ja löytämään iloa arjesta.

 

Pinkkisävyinen taulu seinällä sohvan yläpuolella | Kaikkea Kaunista

Etsitkö lahjaideoita?

Kaipaatko lahjaa ystävänpäivään, syntymäpäivään tai vaikkapa äitienpäivään?

Juhlan aiheita on paljon ja täältä löydät kivat lahjaideat. Tee juhlapäivästä mieleenpainuva lahjalla, joka ilahduttaa ja jää muistoksi. Lahjan antaminen on kuin hymy – pieni ele, joka tekee suuren vaikutuksen.

Kolme muistikirjaa pöydällä | Kaikkea Kaunista

Hyvää mieltä postikortilla

Yksi hyvän mielen tuoja on postikortti. Se on pieni asia, joka voi tuoda suuren ilon. Lähetä postikortti ystävälle tai perheenjäsenelle muistuttamaan, että ajattelet heitä.

Anna vaikkapa enkelin siipien viedä terveiset. Olipa kyseessä syntymäpäivä, muistaminen tai rohkaisu, enkelikortti on kaunis tapa välittää erityinen viesti. Aina on joku, joka ilahtuu suuresti saadessaan sinulta kortin.

Enkeli- ja sulka-aiheinen postikortti | Kaikkea Kaunista