fbpx
Enkelin kuiskaus

Tänään on hyvä päivä

Usein on ihan itsestä kiinni, miten hyvä päivä päivästä tulee. Kun heräät aamulla rauhassa ja mietit edes pienen hetken, että tästä tulee hyvä päivä, niin olet ison askeleen lähempänä sen toteutumista. Hyvä ohje on jäänyt mieleeni jostain: Kun katsot aamulla peilistä, että tukka on hyvin, niin varmista samalla, että asenne on kohdillaan. Siitä se sitten lähtee, se parempi päivä.

Muistilista voimalauseista

Usein tarvitsemme pieniä muistutuksia päivän mittaan, jotta mieli pysyy positiivisena sekä usko itseen ja hyvään säilyy. Ainakin itselleni niistä on paljon apua ja siksi tein huoneentaulun, joka muistuttaa asiasta. Kuvassa on vaaleansininen hempeä enkeli ja sekä 10 puhuttelevaa lausetta. Ensimmäinen muistuttaa, että tärkeintä elämässä on elämisen ilo. Toisessa lauseessa sanotaan, että olet ainutlaatuinen, toista samanlaista ei ole. Viisaita sanoja.

Voimalauseita löytyy myös enkelikorteista. Juuri nostin itselleni kortin, joka muistuttaa, että elä omia arvojasi kunnioittaen, arvosta itseäsi ja ole armollinen itsellesi. Hyvä ohje, joka helposti kaiken kiireen keskellä voi unohtua.

Hyvän mielen enkeleitä

Joskus kaikesta yrittämisestä huolimatta on hankala löytää sitä hyvää fiilistä. Silloin apua voi löytyä hyvän mielen enkeleistä. Joku saa pyytämällä enkelit apuun ja joku voi enkeliaiheisia juttuja tutkimalla löytää hyvän mielen. Jokaisen enkelikokemukset ovat omanlaisia. Pääasia, että ne tuottavat hyvää mieltä. Koko maailmaa kun ei voi parantaa tai edes muuttaa. Omaa maailmaa voi.


Scroll to Top