fbpx

Tarina

Tarja Lahti 

Olen aina halunnut tehdä kaikkea kaunista. Koulussa kuvis oli lempiaineeni vaikka jo silloin olin kovin kriittinen itselleni. Vanhempani ovat olleet mainosalan yrittäjiä ja varmaankin sitä kautta on kiinnostus visuaalisuuteen ja luovuuteen herännyt. Äitini oli hyvä piirtämään ja isälläni on vahva luovuuden taito. Markkinoinnin opintojen myötä päädyin pankkiin töihin ja olen jo pitkään saanut tehdä OP-markkinointia, jossa myös visuaalisuus on plussaa.

Ihan ensimmäinen maalaukseni syntyi ollessani noin 10-vuotias. Yritin maalata kuvaa isovanhempieni talosta. Sain hankittua muutamia öljyvärejä, joilla kadun varrella istuessani ja taloa silmäillessäni yritin saada silmissäni olevaa näkymää paperille. Materiaalit eivät olleet kovin kummoisia, mutta se öljyvärin tuoksu lumosi. En muista valmistuiko työ koskaan. Ainakaan sitä ei ole enää tallessa. Öljyvärin tuoksu on edelleen lumoava, vaikka maalaankin useimmiten akryyliväreillä.

 

Taulu nimeltään Toivon tähti

Kuvassa Toivon tähti, jonka mallina on toiminut jouluinen postikortti.

Piirtäminen ja maalaaminen ovat kulkeneet mukanani aina. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Ensimmäisen enkelitauluni maalasin vuonna 2007 äidilleni ja vein sen hänelle joululahjaksi sairaalaan. Taulu oli hänelle kovin tärkeä ja hän selvästi sai siitä voimaa ja energiaa. Taululla oli erityinen merkitys tietyssä hetkessä, josta hän sillä kertaa selviytyi. Myöhemmin hän kuitenkin lähti enkelten matkaan. Taulu on nimeltään Toivon tähti ja käytin mallina joulukorttia. Siitä asti enkelit ovat kulkeneet tauluissani.

Taulujen lisäksi olen tehnyt muutakin – ainakin omasta mielestäni – kaunista. Mm. kortteja, laukkuja, kukkaroita ja vaatteita. Yritykseni nimi, kuinkas muutenkaan, on Kaikkea Kaunista. Tällä hetkellä teen pääosin tauluja. Aiheina useimmiten on enkeleitä, höyheniä tai tuulessa huojuvia hahtuvia. Tosin pieniä sukkia ja tumppuja pitää myös tehdä, koska saan olla kolmen pienen pojan ja yhden pienen tytön mummi.

 

Enkelikortit Enkelin kuiskaus

Pitkään mietin, että olisi hienoa yhdistää kuviini tekstejä. En vaan osaa kirjoittaa sellaisia. Sitten kohtasin henkilön, joka osaa kirjoittaa ja hän oli haaveillut omasta enkelikorttipakasta. Niinpä yhdistimme voimamme ja suunnittelimme korttipakan, jossa on kuvia maalaamistani tauluista ja hänen kirjoittamiaan tekstejä, enkelin kuiskauksia. Pakkoja on ollut myynnissä verkkokaupassani, vaan tällä hetkellä ne ovat loppu. Sieltä löydät myös seinäkalenterin, postikortteja, koruja ja enkelikantisia vihkoja. Verkkokauppaan pääset tästä.

Hyvän mielen enkelit ohjaavat lempeästi ja auttavat oman sydämen äänen kuuntelussa. Enkeleitä voi nähdä tai kokea monella tavalla. Vaikkapa tauluissa, joilla myös lisäät kotisi viihtyisyyttä. Myös enkelikorteilla ja -koruilla haluan välittää hyvää mieltä elämääsi. Koko maailmaa et voi parantaa tai edes muuttaa. Omaa maailmaasi voit.

Tutustu tauluihin