fbpx

Tarja tässä hei!

Olen aina halunnut tehdä kaikkea kaunista. Koulussa kuvis oli lempiaineeni vaikka jo silloin olin kovin kriittinen itselleni. Vanhempani ovat olleet mainosalan yrittäjiä ja varmaankin sitä kautta on kiinnostus visuaalisuuteen ja luovuuteen herännyt. Äitini oli hyvä piirtämään ja isälläni on vahva luovuuden taito. Markkinoinnin opintojen myötä päädyin pankkiin töihin ja olen jo pitkään saanut tehdä OP-markkinointia, jossa myös visuaalisuus on plussaa.

Ihan ensimmäinen maalaukseni alkoi syntyä ollessani noin 10-vuotias. Yritin maalata kuvaa isovanhempieni talosta. Sain hankittua muutamia öljyvärejä, joilla kadun varrella istuessani ja taloa silmäillessäni yritin saada silmissäni olevaa näkymää paperille. Materiaalit eivät olleet kovin kummoisia, mutta se öljyvärin tuoksu lumosi. En muista valmistuiko työ koskaan. Ainakaan sitä ei ole enää tallessa. Öljyvärin tuoksu on edelleen lumoava, vaikka maalaankin useimmiten akryyliväreillä.

Öljyvärin tuoksu on edelleen lumoava, vaikka maalaankin useimmiten akryyliväreillä.

Vähän myöhemmin joskus 1980-luvulla innostuin maalaamaan posliinia. Sitä harrastinkin noin viidentoista vuoden ajan. Sinä aikana syntyi valtava määrä kippoja, kuppeja ja muita esineitä, joita sukulaiset ja tuttavat saivat lahjaksi aina juhlapäivinä. Niitäkään tuotoksia ei itsellä montaa ole.

 

Taulu nimeltään Toivon tähti

Piirtäminen ja maalaaminen ovat kulkeneet mukanani aina. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Ensimmäisen enkelitauluni maalasin vuonna 2007 äidilleni. Hän oli vakavasti sairaana ja vein taulun hänelle joululahjaksi sairaalaan. Taulu oli hänelle kovin tärkeä ja hän piti sitä aina mukanaan hoitopaikkojenkin vaihtuessa. Taulu on nimeltään Toivon tähti ja käytin mallina joulukorttia. Siitä asti enkelit ovat kulkeneet tauluissani.

Enkelikorttipakka

Taulujen lisäksi olen tehnyt muutakin – ainakin omasta mielestäni – kaunista. Mm. kortteja, laukkuja, kukkaroita ja vaatteita. Yritykseni nimi, kuinkas muutenkaan, on Kaikkea Kaunista. Tällä hetkellä teen pääosin tauluja. Aiheina useimmiten on enkeleitä tai tuulessa huojuvia hahtuvia. Tosin pieniä sukkia ja tumppuja pitää myös tehdä, koska saan olla kolmen pienen pojan mummi.

Pitkään mietin, että olisi hienoa yhdistää kuviini tekstejä. En vaan osaa kirjoittaa sellaisia. Sitten kohtasin henkilön, joka osaa kirjoittaa ja hän oli haaveillut omasta enkelikorttipakasta. Niinpä yhdistimme voimamme ja suunnittelimme korttipakan, jossa on kuvia maalaamistani tauluista ja hänen kirjoittamiaan tekstejä, enkelin kuiskauksia. Pakka on valmistunut marraskuussa 2021 ja on myynnissä verkkokaupassani. Verkkokauppaan pääset tästä.

Viimeisimpänä olen suunnitellut enkelikorvakorut ja ensimmäiset niistä löytyvät verkkokaupastani. 

Shopping Cart