fbpx
Enkelitaulu nimeltään Kultahippuja

Valoa kohti

Tammikuun myötä alkaa jälleen valon määrä lisääntyä. Vaikka luonnossa valo voittaa, niin uutiset ympärillämme eivät aina niin valoisia ole. Näinä aikoina tuntuu, että arvostamme jälleen perusasioita enemmän kuin aiemmin. Haluamme tavata ystäviä ja läheisiä sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Aiemmin tärkeinä pidetty materiaali ja tavarat eivät ole enää niinkään tärkeitä, vaan nyt arvostetaan aitoa yhdessäoloa ja kaikenlainen välittäminen ja auttaminen ovat selvästi vahvempana monen elämässä.

Henkisyys on lisääntynyt

Olen messuilla ja tapahtumissa ollessani huomannut, että monet haluavat aiempaa enemmän jutella kokemuksistaan ja ajatuksistaan. Henkisyys on selvästi lisääntynyt. Olenkin miettinyt miten voisin entistäkin enemmän tavata ihmisiä ja jutella hyvän mielen asioista. Yksi ajatus olisi järjestää ”hyvän mielen maalaushetkiä”, joissa jutustelun lomassa voisi vaikka maalata ajatustenvirtaa tauluun. Ja etänä myöskin, koska kaikki eivät tietenkään pääse paikan päälle. Miltä tällainen sinusta kuulostaa?

Kultahippuja

Joskus on hyvä hypätä tuntemattomaan. Tosin isosta hyppäyksestä ei nyt ole kyse, mutta otinpa itselleni vähän vieraamman värin käyttöön ja maalasin ruskeasävyisen enkelitaulun. Kullanhohtoakin löytyy, sekä hiusnauhasta ja että ympärillä olevista kultahipuista. Ihan kaunis väri se tämäkin on. Ehkäpä teen toisenkin 😊

Kultahippuja, akryyli 60×60 cm
Scroll to Top