Enkelitaulu seinällä nojatuolin vieressä, kuvassa turkoosiasuinen enkeli, jonka vaaleat hiukset nutturalla. Hän kulkee poispäin kuvasta ja pitää kukkaa kädessään. Nojatuolin vieressä pieni pöytä ja kukkia.

Enkelitaulu tuo voimaa ja valoa sisustukseen

Onko kotisi paikka, jossa tunnet olevasi rauhallinen, inspiroitunut ja turvassa? Enkelitaulu voi olla juuri se sisustuselementti, joka tuo kotiisi lempeää energiaa, rauhaa ja voimaa. 


Enkelitaulu osana sisustusta


Kodista halutaan yleensä tehdä paikka, jossa voi rentoutua ja ladata akkuja arjen kiireiden keskellä. Yksi tapa saavuttaa tämä rauhan ja levollisuuden tila on valita sisustuselementtejä, jotka miellyttävät silmää ja samalla ravitsevat sielua ja herättävät tunteita. Enkelitaulu on tällainen sisustuselementti – se tuo mukanaan enemmän kuin vain visuaalista kauneutta. Se kertoo tarinoita, välittää tunteita ja luo tilaan suojaavan ja rauhoittavan ilmapiirin.

Enkelitaulu seinällä, enkelillä valkoinen puku ja keltainen kukkaseppele hiuksissa, tausta tumman sininen, kuvassa myös harmaa nojatuoli ja lattiavalaisin.

Enkelit symboloivat monille turvaa, rakkautta ja suojaa. Enkelitaulu tuo nämä merkitykset konkreettisella tavalla osaksi kodin tunnelmaa. Kuvittele hetki, kuinka taulu, jossa lempeä enkeli seisoo sillalla katsellen sumun läpi, voi muistuttaa sinua jokaisen ohikulun yhteydessä elämän hetkellisyyden kauneudesta ja siitä, kuinka jokaisessa päivässä on jotain ihmeellistä. Tämä taulu voisi tuoda lohtua ja rauhaa olohuoneeseesi, muistuttaen sinua siitä, että meillä on vain tämä hetki.

Lilasävyinen enkelitaulu seinällä hyllyn yläpuolella, Hyllun päällä kukkia ja kaksi valaisinta.

Väreillä on vahva vaikutus

Taulujen vahvat värit ja harmoniset sävyt tekevät niistä monipuolisia sisustuselementtejä. Ne sopivat moneen tyyliin – modernista boheemiin, minimalistiseen tai klassiseen sisustukseen. Enkelitaulu voi olla keskipiste, joka tuo huoneeseen pehmeyttä ja lämpöä, tai se voi olla harmoninen osa suurempaa taidekokoelmaa, joka täydentää tilan tunnelmaa.

Enkelitaulu seinällä lipaston yläpuolella, enkelillä turkoosisävyinen asu ja kädessä valkoinen kukka, lipaston päällä kukkia.



Kun valitset enkelitaulua kotiisi, et valitse pelkästään taideteosta – valitset energiaa ja tunnetta, jonka haluat tuoda osaksi arkeasi. Enkelitaulu voi inspiroida päivittäin, tuoda lohtua vaikeina hetkinä ja muistuttaa rakkaudesta ja valosta, joka ympäröi meitä joka hetki.


Löydä oma enkelitaulusi

Tutustu enkelitauluihin tästä ja löydä juuri se teos, joka puhuttelee sinua ja täydentää kotisi tunnelman. Anna valon loistaa kodissasi jokaisena päivänä! 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.