Oletko aina haaveillut maalaamisesta?

Haluatko löytää keinon, joka auttaa sinua rentoutumaan ja irrottautumaan arjen kiireistä?

Mikäli kyllä, niin ratkaisu voisi olla maalaaminen, joka parhaimmillaan tuottaa paljon iloa ja tyytyväisyyttä sekä myös ylpeyttä omista saavutuksista. Sinullakin voi olla tarve ilmaista itseäsi luovalla tavalla ja hyvän mielen maalaushetki tarjoaa siihen oivallisen väylän. Maalaushetket voivat myös auttaa sinua oppimaan uutta itsestäsi.Maalaushetki tuo hymyn huulillesi ja hyvän mielen sydämeesi.

Tarjoan sinulle tilaisuuden osallistua hyvän mielen maalaushetkeen. Tule mukaan unohtumattomalle matkalle värien ja muotojen maailmaan! Aikaisempaa maalauskokemusta et tarvitse, avoin ja kokeileva mieli riittää.

Hyvän mielen maalaushetki

Hyvän mielen maalaushetki on kiva ohjelmanumero myös vaikkapa työpaikkasi hyvinvointipäivään tai ystävien yhteiseen illanviettoon.

Parin tunnin tapaaminen sisältää rentoa yhdessäoloa ja ohjattua maalailua. Saat päästää luovuutesi valloilleen ja antaa ajatusten viedä. Saat myös leikkiä vapaasti väreillä ja muodoilla. Se jos mikä tuo hyvää fiilistä!Tunnemaalaus rentouttaa ja rauhoittaa mielen. Lisäksi lopussa voit olla ylpeä hienosta aikaansaannoksestasi!

Käytämme akryylivärejä ja kaikki tarvittavat välineet ovat käytössäsi. Maalaamme yhdessä abstraktin teoksen, jonka saat mukaasi. Ei väliä, onko sinulla aiempaa maalauskokemusta vai ei – onnistut kyllä luomaan oman mestariteoksesi!

Tartu siveltimeen ja anna mielikuvituksesi lentää vapaasti. Tämä maalaushetki tuo hymyn huulillesi ja hyvän mielen sydämeesi.

Maalaushetken hinta on 35 e/hlö ja ryhmän minimikoko on 6 henkeä.

Ota tästä yhteyttä ja sovitaan ryhmällesi sopiva paikka ja ajankohta.

Nyt on oikea hetki toteuttaa maalaushaaveet!