Kuusi vinkkiä arjen piristykseksi

Kuusi vinkkiä arjen piristykseksi


Kaipaatko lisää iloa arkeesi? Tässä sinulle muutama kiva vinkki, joilla voit lisätä hyvää mieltä elämääsi. Nappaa tästä mukaasi ne vinkit, jotka inspiroivat sinua parhaiten.


1. Löydä pienet arjen ilonhetket

Löydä iloa arkisista asioista. Arjessa piilee paljon kauneutta, kunhan pysähdyt hetkeksi ja huomaat myös ne pienet merkitykselliset ilon aiheet ympärilläsi.

2. Aloita päiväsi kiitollisuudella

Kirjaa ylös joka päivä ainakin yksi asia, josta olet kiitollinen. Se voi olla ihan pieni hetki, mielenkiintoinen kohtaaminen tai vaikka jokin iso saavutus. Jokaisesta päivästä löytyy jotain mistä voit olla kiitollinen.

Tähän oivallisena apuvälineenä toimii hyvän mielen muistikirja. Enkelikantinen muistikirja tarjoaa puhtaan kankaan luovuudellesi ja tunteidesi ilmaisulle. Anna tunteiden virrata vapaasti valkoisilla sivuilla. Piirrä, kirjoita runoja tai ilmaise itseäsi maalaamalla. Enkelikantinen muistikirja on kuin taikuri, joka muuttaa tunteesi kauniiksi taiteeksi.

 

3. Tee ystävälle pieni yllätys

Ystävyyden osoittaminen voi tuoda paljon iloa ja pienikin huomiointi tai yllätys voi kivasti kirkastaa päivää. Ystävänpäivä voi olla joka päivä!


4. Rentoudu luonnossa

Luonto tarjoaa mielenrauhaa ja virkistystä arjen keskelle. Jo lyhyt hetki luonnon helmassa voi vaikuttaa positiivisesti mielialaan. Luonto tarjoaa ilmaisen tavan palauttaa tasapaino ja energiat – anna itsellesi lupa nauttia siitä.

5. Aloita unelmakartan teko

Unelmakartta on kuin taikapeili, joka heijastaa toiveesi ja tavoitteesi. Kun luot visuaalisen näkymän unelmistasi ja pidät sen jatkuvasti esillä, unelmasi tulevat lähemmäksi todellisuutta. Unelmakartta toimii inspiraationa ja muistutuksena tavoitteistasi päivittäin.

Tähänkin erinomaisena apuvälineenä toimii hyvän mielen muistikirja.

 6. Tee hyvää toisille

Auta muita ja koe hyvän mielen tunnetta tekemästäsi hyvästä. Lahjoita aikaa tai tavaroita niitä tarvitseville ja osallistu vapaaehtoistyöhön. Ole ystävällinen muita kohtaan ja näytä kiitollisuutesi sanoilla tai pienillä eleillä. Auttaminen ja hyväntekeväisyys voivat tuoda hyvää mieltä sekä auttajalle että saajalle. Auttaminen on voima, joka tekee maailmasta ystävällisemmän paikan – yksi teko kerrallaan.

Takaisin blogiin