Matkalla hyvän mielen maailmaan

Matkalla hyvän mielen maailmaan

Kaikki kaipaavat ajoittain pientä hyvän mielen buustia arkeensa. Onneksi elämä tarjoaa monia tapoja lisätä iloa ja positiivisuutta.

Muista unelmoida

Unelmat ovat kuin siemeniä, jotka kylvämme mielentilaamme ja ne antavat elämälle tarkoituksen. Hyvän mielen löytäminen voi kukoistaa juuri niiden unelmien parissa, joita vaalimme ja joihin uskomme sydämestämme.

Toteutuneet unelmat ovat kuin enkelten hymyjä elämässämme. Kun omistaudut unelmiisi ja uskot niiden mahdollisuuteen, saat voimaa voittaa esteet ja ylittää haasteet.

Tarvitset vain hyvän suunnitelman ja unelmat on mahdollista toteuttaa

Voit aloittaa vaikkapa siitä, että kirjaat unelmasi paperille. Varaa itsellesi rauhallinen hetki sekä ota kynä ja paperia lähettyvillesi. Rentoudu ja anna mielikuvituksesi lentää. Mieti mikä on sinulle tärkeää ja mistä pidät. Kirjoita tai piirrä unelmasi paperille – mitä haluat olla, tehdä, nähdä tai mitä haluat tapahtuvan.

Näin olet ottanut ensimmäisen askeleen, kun unelmat ovat nyt selvästi nähtävissä ja niihin voi palata aina uudelleen. Ja mikä parasta, unelmat yleensä toteutuvat, kun uskomme niihin riittävästi.

Enkelikantinen muistikirja ja kahvikuppi | Kaikkea Kaunista

Enkelikantinen muistikirja on oma henkilökohtainen tilasi, jossa voit purkaa ajatuksiasi ja tunteitasi. Se ei ainoastaan tallenna muistoja, vaan myös toimii oppaana kohti unelmiasi, positiivista ajattelua ja sisäistä tasapainoa.

Tästä pääset tutustumaan muistikirjaan tarkemmin.

 

Tässä muutama itselleni tärkeä voimalause juuri näihin asioihin liittyen

Ei etäinen maali riitä, tie maaliin tarvitaan.
Tien löytäminen ei riitä, on mentävä kulkemaan.

Unelmiesi ja tämänhetkisen todellisuutesi välimatka on nimeltään toiminta.

Keskity ajattelemaan kaikkea hyvää. Se lisääntyy, johon keskität ajatuksesi.

Jos et pysty tekemään suuria asioita, tee pieniä asioita suurella sydämellä.Usko siis unelmiisi

Oma teokseni nimeltään “Usko unelmiin” sopii erinomaisesti juuri tähän teemaan.


Taulu on hyvin herkkäsävyinen ja se on ensimmäinen iso enkelitauluni. Tämä on myös ihan ensimmäisiä tauluja, joita olen myynyt. Oli jännittävää toimittaa se perille asiakkaalle, joka oli siihen kuvien perusteella ihastunut. Ja oli hyvin tyytyväinen itse tauluunkin ja se sopii erinomaisesti hänen kotiinsa, joka toimi myös hoitolana.

Hän myös kysyi mistä taulun nimi “Usko unelmiin” on peräisin. Vastasin, että olen itse tässä kohtaa uskonut unelmaani ja olen nyt sen saanut toteuttaa taulun muodossa. Saan tehdä taidetta, josta haaveilin monen monta vuotta ennenkuin sen ensimmäisen taulun tein. Tähänkin unelmaan liittyi se, että kirjoitin sen ensin paperille. Sen jälkeen unelmasta tuli tavoite ja lopulta se toteutui.

Tutustu tästä enkelitauluihin.

Takaisin blogiin